Nyt fra Frigg

Arrangementer i 2023

Nu er datoerne for vores arrangementer i år kommet på plads.

Hvert år holder vi nogle arrangementer både i regi af Frigglauget og i samarbejde med Den Færøske Forening på Fyn. Vi lægger ud den 6. maj, hvor der er standerhejsning i naustene. Arrangementet vil også blive slået op på Facebook med nærmere beskrivelse og tidspunkt.

Deltagelsen i DM i roning, eller regatta, er sammen med Færøsk Forening, og i år er der tre turneringer i forhold til fem, som det ellers har været andre år. Regattaen i Odense har de senere år været i maj måned, men i år bliver den afholdt i begyndelsen af september.

Og som noget nyt vil vi lave en tur til Enebærodde i august måned med Frigglaugets både.

Årskalender 2023:

6. maj: Standerhejsning

27. maj: Regatta i Nordhavnen

17. juni: Tur til Vigelsø

19. august: Tur til Enebærodde

2. september: Regatta i Odense

9. september: Regatta i Sorø