Nyt fra Frigg

Generalforsamling d. 3. april

Skibslauget Frigg har indkaldt til generalforsamling den 3. april klokken 19. Generalforsamlingen vil blive afholdt på Amplexa Genetics på Tolderlundsvej 3b, 2 sal.

Inden generalforsamlingen går igang, vil der være fællesspisning for laugets medlemmer. Intervalstegt-, pestomarineret culotte er på menuen!

 I forhold til planlægning af fællesspisning, bedes I venligst sige til, om i deltager. Det kan gøres ved at sende en email til: frigglaug@frigglaug.dk.

Bestyrelsen minder om, at kontingentet på 400 kroner skal være betalt inden generalforsamlingen.  Kontingentet går til blandt andet at vedligeholde bådene og forsikringer.

Bestyrelsen har fundet ud af, at indmeldelsesblanketten på hjemmesiden ikke har været sat ordentligt op. Hvis i har meldt jer ind via den, så gør det lige engang til eller send en mail til frigglaug@frigglaug.dk.

Nye medlemmer kan også benytte samme mail eller benytte indmeldelsesblanketten på www.frigglaug.dk

Bestyrelsen håber at se jer alle til generalforsamlingen. Der er, som altid, brug for hjælp til en række projekter og arrangementer.

Blandt andet skal vi, sammen med Den Færøske Forening på Fyn, arrangere et rostævne 19. maj, ro ud til Vigelsø 15/16. juni og så er der Nordlandsbåden der skal sættes i stand.