Nyt fra Frigg

Mindeord for C. C. Nielsen

Det er med sorg i sindet, at vi i Skibslauget Frigg har modtaget beskeden om, at en af initiativtagerne til Nordatlantisk Hus i Odense, bestyrelsesmedlem Carl Christian Nielsen, er afgået ved døden.

I Frigglauget kom vi i kontakt med C.C. Nielsen via hans aktiviteter omkring Nordatlantisk Hus i Odense og hans store interesse for Nordatlanten – blandt andet i egenskab af islandsk konsul.

Ved flere lejligheder trådte han til og hjalp os i gang – laugets første båd blev delvist sponsoreret af Nordatlantisk Hus, hvor C.C. Nielsen på det tidspunkt var næstformand i bestyrelsen.

Tømmeret, som beklæder laugets naust på Byens Ø er doneret fra Micro Matic, og da vi stod og manglede den sidste finansiering til tagrejsningen af naustene, trådte C.C. Nielsen til og spædede lidt i kassen.

Vi mødte et hjælpsomt og behageligt menneske, som interesserede sig for udviklingen på Odense Havn, vores aktivitet på havnen og vores nordiske kystkulturprojekt.

Han ville ikke have en tak eller nogen opmærksomhed for sin hjælpende hånd. Han var glad for at kunne hjælpe til. C.C. Nielsen var ligetil, nede på jorden og i øjenhøjde. Vi takker for interessen og for støtten.

Odense og Fyn har mistet en af sine store sønner, og norden har mistet en god ven. Vores kondolance går til familien.

Æret være mindet om C.C. Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *